Skip to main content

El Centre Comercial Paddock ha estrenat imatge recentment. I volem que ho descobreixis amb els teus propis ulls. Per això, et presentem aquest breu vídeo on pots fer-te una idea de quins han estat els canvis més destacats. Tot i això, t’animem a veure-ho en persona. I no és per menys, ja que després d’un any i tres mesos de reforma -amb una inversió de dos milions d’euros- el complex comercial ha donat per iniciada una nova etapa. Vols saber-ne més sobre els canvis?

Canvis innovadors que afecten a les quatre plantes del centre comercial

Entre aquestes novetats destaquen l’eliminació de les escales i de la piràmide exterior amb l’objectiu donar més amplitud i visibilitat a l’entrada i als principals locals del centre, així com la construcció d’una nova escala entre la planta baixa i la primera planta. També s’han substituït totes les portes manuals per noves portes automàtiques i s’han revestit totes les parets amb neolith gris. En aquest sentit, el canvi d’imatge del centre comercial també és visible gràcies als nous dissenys de retolació tant exteriors com interiors.

Totes aquestes modificacions que afecten a les quatre plantes del centre comercial vénen acompanyades de canvis en la ventilació, gràcies a la instal·lació d’un nou sistema de climatització, en la il·luminació -ara a partir de noves lluminàries led- i de nous elements de seguretat. Respecte als serveis, s’han reformat els lavabos de la planta -1, millorant la seva accessibilitat i s’ha creat un nou nucli de lavabos -amb sala de lactància inclosa- a la primera planta.

Amb aquesta reforma el Centre Comercial Paddock torna a situar-se com una ferma aposta comercial per a la ciutat de Sabadell. Moda i complements, tecnologia i oci, estètica i cura personal, productes per la llar, i restauració i alimentació són els principals serveis que ofereixen els establiments del centre. Una oferta que en els mesos vinents podria veure’s incrementada amb la incorporació de nous operadors.