Skip to main content

Respectem les mesures higièniques i sanitàries

La pandèmia del Covid ens ha obligat a establir protocols higiènics i sanitàris més estrictes a tots els nivells. I els centres comercials no han estat una excepció. A tot això cal sumar que durant molts mesos la nostra activitat ha estat aturada. Un fet que ha repercutit de forma negativa al sector del comerç i del retail. És per això que ara que hem pogut obrir les nostres portes, sembla ser, de forma permanent, volem que visquis una experiència el més segura possible quan ens visitis. I per això treballem cada dia per garantir la teva seguretat en cada un dels nostres espais.

El protocol que garanteix la teva seguretat, i la de tots

Com ja hem dit, volem que gaudeixis de la teva experiència al Centre Comercial Paddock amb totes les garanties. Per això, hem establert un protocol higiènic i sanitàri, així com d’aforament, sempre acord amb les autoritats sanitàries.  Quan ens visitis trobaràs cartells amb les indicacions corresponents i les normes que cal seguir.

Distanciament social. Recorda que és una de les normes més importants. Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres en tot moment. Tant en els pasadissos del centre comercial, com en les pròpies cues dels establiments.
Mascareta. El seu ús és obligatori en tot el centre. No oblidis que sense ella no podràs entrar al recinte. Recorda que l’has de portar col·locada de tal forma que cobreixi nas i boca. Del contrari, els seus efectes no són vàlids.
Mesures higièniques. Trobaràs dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts del centre comercial. No dubtis en utilitzar-los en qualsevol moment. Especialment quan entris per primer cop a les nostres instal·lacions.
Aforament. El Centre Comercial Paddock s’adaptarà en tot moment a les modificacions d’aforament que realitzin les autoritats sanitàries. Una norma que s’aplicarà tant als espais del centre comercial com a les mateixes botigues.

Ens agrada cuidar-te

Al Centre Comercial Paddock ens agrada cuidar-te. Per això, cada dia el nostre personal desinfecta totes les instal·lacions en repetides ocasions per garantir el benestar de tots i totes. La realitat és que després de tants mesos tancats, tenim moltes ganes de tornar-te a veure. I esperem poder saludar-te ben aviat! Recorda que si ens visites gaudiràs d’una compra segura, en un entorn segur amb les mesures correctes que garanteixen la teva seguretat.