Skip to main content

L’estil i les marques del moment en un únic espai

El Centre Comercial Paddock ha experimentat un canvi qualitatiu en els últims mesos. Aquells que ens han visitat aquesta última temporada de ben segur que han apreciat alguns dels canvis més destacats: nou disseny de la infraestructura, activitats setmanals pels més petits de la casa, una pàgina web totalment renovada… I no podem oblidar a les grans protagonistes del centre comercial: les botigues.

L’últim any ha vingut carregat de novetats en relació a l’oferta en moda del Paddock. Vàries botigues han obert les seves portes oferint noves propostes i incrementant la diversitat. En aquest sentit, el directori de marques actual ofereix una llarga llista d’opcions de moda masculina amb estils únics i amb les marques del moment. Vols saber de quines botigues estem parlant? Segueix llegint!

Tendències en moda masculina

La moda ha estat indiscutiblement una de les grans protagonistes del Centre Comercial Paddock des dels seus inicis. I com ja hem dit, l’oferta en l’àmbit masculí ha experimentat un gran creixement en els últims mesos gràcies a les noves incorporacions. Botigues que ja s’han convertit en tot un referent pels amants de la moda i per aquelles persones que visiten el centre amb freqüència.

Una de les inauguracions més mediàtiques ha estat la de Positivo Man. Un espai dedicat a la moda masculina amb marques com Jack&Jones, Superdry, Levis, Goorin… No et perdis les seves ofertes, descomptes i promocions. Estem segurs que renovar el teu armari mai ha estat tan divertit com amb Positivo Man. La trobaràs a la primera planta del centre comercial.

Si ets amant de la moda urbana tenim una opció que de ben segur cobrirà totes les teves expectatives. Es tracta d’Original White Store. Una botiga multimarca amb les millors marques urbanes del moment: 11Degrees, Antony Morato, MyBrand, Gianni Kavanagh, Sinners, entre moltes altres. Vine a descobrir totes les seves propostes. La trobaràs a la primera planta.

Aquestes dues botigues es sumen a l’oferta que ja acumulava el centre comercial dedicades, en part o en la seva totalitat, a la moda masculina: Zara, Pull&Bear, United Colors of Benetton o InterSport. En definitiva, tot el que necessites per crear el teu propi estil i apostar per la moda que més t’agrada. T’esperem al Centre Comercial Paddock!