Skip to main content

El Nadal ha arribat al Paddock. El centre comercial s’ha convertit en un autèntic palau d’hivern gràcies a una decoració màgica que ha agradat a grans i petits. Però la cosa no queda aquí.

Per primer any, s’ha celebrat un concurs de dibuix de Nadal obert als més petits de la casa. Tots ells, han pogut demostrar el seu talent artístic plasmat en divertides pintures amb temàtica de Nadal.

Desenes de nens i nenes han participat en l’esdeveniment nadalenc

L’esdeveniment s’ha celebrat al llarg de tres caps de setmana consecutius: els dies 7, 14 i 21 de desembre. Ha estat dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys que s’han dividit en tres categories. Tots ells han competit amb esperit participatiu per convertir-se en els guanyadors d’un lot de dibuix i pintura. Un veredicte que els participants han conegut a través de les nostres xarxes socials.
I com el Nadal és una època màgica, hem volgut repartir el màxim de premis possibles! Per això, el jurat del Centre Comercial Paddock i Elit Esports han decidit atorgar tres premis per a cada una de les categories. Us presentem els noms dels guanyadors i els seus dibuixos!

Categoria 3-5 anys:

1r premi: Lluís Bustos

2n premi: Sara Luque

3r premi: Luis Páez

Categoria 6-9 anys:

1r premi: Carla Carnerero

2n premi: Nicole Moya

3r premi: Núria Passerell

Categoria + 10 anys:

1r premi: Mariona Romero

2n premi: Joel Flores

3r premi: Violeta Romero