Skip to main content

Feia temps que tots esperàvem escoltar aquesta notícia. Especialment, totes aquelles persones a les que els agrada gaudir de l’oci, de les compres, de la restauració i, en definitiva, del temps de qualitat. És per això que, després de varis mesos d’intenses reformes, per fi podem afirmar que el Nou Paddock ha obert les seves portes al públic.

Si encara no t’has apropat a descobrir totes les novetats del centre comercial, no esperis més. De fet, tot apunta a que el Nou Paddock es convertirà en tot un referent d’oci i compres a la ciutat de Sabadell. I tot això, gràcies a un incomparable canvi d’imatge en el qual s’ha treballat intensament durant molt de temps. L’objectiu de tot aquest procés no és altre que la satisfacció dels nostres clients.

Una imatge renovada amb un disseny futurista i visionari, noves botigues i més oferta per a tots els públics

El Nou Paddock renova la seva imatge tradicional amb un disseny innovador amb perspectives de futur. S’han canviat parets, sostres, escales, baranes… En definitiva, s’ha realitzat un canvi de 360º. Estem segurs de que el millor és que descobreixis aquesta transformació en persona. Per això, et convidem a visitar les nostres instal·lacions i gaudir de totes les nostres propostes de compres, d’oci i de restauració. A què esperes per visitar el Nou Paddock?