Skip to main content

Gaudeix de totes les propostes del teu centre comercial de referència

Els últims mesos han estat complicats per a tothom. Hem viscut una situació sense precedents que ha tingut efectes directes en tots nosaltres i en molts àmbits. No obstant, gràcies al treball de tots per fi comencem a veure la llum! I en aquest sentit, i després de molts mesos amb restriccions comercials, ja podem afirmar que comencem a recuperar l’activitat amb normalitat.

Volem donar-vos les gràcies

Els nostres establiments han lluitat durant el dia a dia dels mesos més difícils per sortir endavant. Així mateix, les vostres visites al centre comercial han ajudat a que les botigues segueixin actives. Per això, volem donar-vos les gràcies per haver seguit confiant en el Centre Comercial Paddock malgrat les dificultats que hem viscut. Sense vosaltres res d’això hagués estat possible, gràcies per apostar pels nostres establiments.

Opcions per a tots els gustos i colors

L’oferta del Centre Comercial Paddock està pensada per a tothom. Per això, volem fer-te un breu resum de quines són les propostes que tenim pensades per a tú en tots els nostres àmbits. Fes una ullada a totes elles!

Les nostres botigues de roba i complements! Perquè gaudeixis de les millors compres amb una gran varietat d’opcions. Vine i gaudeix de les teves propostes preferides.

La millor opció pel benestar físic! Disposem d’un gimnàs amb l’última tecnologia del mercat perquè gaudeixis al màxim de la teva experiència fitness amb nosaltres.

És hora de dinar! Sabem que les jornades de compres poden ser esgotadores, per això tenim a la nostra entrada el millor fast food del mercat per carregar les piles.