Skip to main content

Sempre hem dit que el Centre Comercial Paddock és un punt de trobada per a amics, families, companys de feina… En definitiva, per a tothom que vulgui desconnectar de la rutina del dia a dia i gaudir de l’oci i de les compres. Les nostres botigues i restaurants són el pla perfecte pels teus moments de relax. Però la nostra oferta va encara més enllà, ja que també pensem en els més petits de la casa.

L’arribada del Nou Paddock ha vingut acompanyada d’un conjunt de novetats destacades. A més a més de les noves botigues i serveis, hem incorporat nous esdeveniments al calendari que no et pots perdre. Entre ells, cal destacar els nous tallers infantils que es realitzen periòdicament en les instal·lacions del centre comercial. A més a més, són totalment gratuïts. Per tant, no tens excusa per no animar-te a descobrir-los en persona. Vols saber-ne més? Segueix llegint…

Diversió pels més petits de la casa!

Ens encanten els caps de setmana! Per això, creiem que és el moment ideal per donar a conèixer la nostra cara més creativa gràcies als nostres tallers infantils. D’aquesta manera, cada dissabte de 17.30 a 20.30 h. us convidem a venir al Centre Comercial Paddock a gaudir de les millors manualitats. Així que ja saps, si tens entre 4 i 12 anys cada dissabte tens una cita amb nosaltres.

Sempre tenim propostes diferents i divertides: titelles, dibuixos, ninots… Cada cap de setmana descobrirem una nova manualitat. A més a més, també ens encanta relacionar les activitats amb les festivitats. Per aquest motiu et recomanem venir als nostres tallers de Nadal, Halloween, Sant Jordi… Sigui com sigui, sempre et sorprendrem!