Skip to main content

Sabadell és una ciutat plena de vida. Sempre hi ha coses a fer. De fet, es tracta d’un dels nuclis urbans amb més activitat de la zona de Barcelona i del Vallès Occidental. Per això, no és extrany que cada setmana -i especialment els caps de setmana- milers de persones d’altres municipis s’acostin a la nostra ciutat. Families i amics de Castellar del Vallès, Sant Cugat, Sant Quirze, Matadepera, Barberà del Vallès… I així una llarga llista de pobles i ciutats que troben a Sabadell una oferta molt més amplia que la que hi ha als seus respectius municipis.

Moltes d’aquestes persones venen amb la idea de trobar un espai cèntric, on poder gaudir de les compres i l’oci. Tot això, sense tenir necessitat de desplaçar-se massa d’un lloc a l’altre. I en aquest sentit, el Centre Comercial Paddock es posiciona com la millor opció. No només per les seves botigues, propostes gastronòmiques i oci, sinó també per la seva situació privilegiada.

Una ubicació privilegiada

La ubicació del Paddock es troba a ple centre de l’Eix Macià, coneguda oficialment com a Avinguda Francesc Macià. Es tracta d’una de les grans avingudes de Sabadell que uneix la plaça de Catalunya amb la plaça de la Concòrdia. Una via plena de serveis amb una amplia oferta comercial, de negocis, d’oci i de restaurants. A més a més, l’Eix Macià acull la Torre Millenium, l’edifici més alt de tota la ciutat, i els jutjats.

Tot això converteix el Centre Comercial Paddock en un punt de trobada tant pels sabadellencs com pels visitants de la ciutat. Per això, si estàs pensant en gaudir d’una tarda de compres en un entorn ideal, t’animem a visitar-nos. Hi trobaràs tot el que necessites: moda, complements, dietètica, llar… T’esperem!