Skip to main content

Un complement del nostre dia a dia

La tornada a la nova normalitat ha implicat la incorporació de noves dinàmiques i rutines que tots coneixem. A nivell físic, probablement la novetat més destacada és l’ús de la mascareta. Aquesta s’ha convertit en un complement que no pot faltar en el nostre dia a dia per garantir la seguretat tant personal com amb la resta de persones. Podríem dir, fins i tot, que en termes de vestimenta es tracta d’una peça més que hem de convinar amb tots els nostres outfits.

En aquest sentit, queda clar que la principal funció de la mascareta és la protecció. És per això que el seu ús és imprescindible quan parlem de la salut i del benestar de tothom. Tot i això, al haver-se convertit en un complement diari, son moltes les persones que volen una mascareta que a més a més de protegir també sigui estèticament maca i que marqui tendència. I és aquí on entra en joc l’última inauguració que ha aterrat al Centre Comercial Paddock. Vols saber-ne més?

Moda i protecció es donen la mà

El Centre Comercial Paddock ha donat la benvinguda a un nou stand de mascaretes. Totes elles, amb espectaculars dissenys, desde més clàssics fins a més atrevits. Mascaretes homologades y segures amb un estil que marca la diferència. T’animem a fer un cop d’ull a la seva varietat. Estem segurs que trobaràs aquelles que més s’adaptin als teus conjunts del dia a dia.

Tot i això, volem que hi puguis fer un cop d’ull a primera vista. Per això, et deixem amb algunes imatges del nou stand i et recordem que el trobaràs a la planta 0 del centre comercial. Així mateix et recordem que quan ens visitis hauràs de fer-ho amb mascareta i respectant la distància de seguretat. També trobaràs dispensadors de gel hidroalcohòlic al llarg del recinte.

Recorda les nostres normes higièniques i sanitàries

El Paddock està preparat i equipat amb totes les mesures higièniques i de seguretat establertes per les autoritats. Quan ens visitis trobaràs cartells amb les indicacions corresponents i les normes que cal seguir.

Distanciament social. Recorda que és una de les normes més importants. Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres en tot moment.
Mascareta. El seu ús és obligatori en tot el centre. No oblidis que sense ella no podràs entrar al recinte.
Mesures higièniques. Trobaràs dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts del centre comercial.