Skip to main content

El teu centre comercial de Sabadell!

El Centre Comercial Paddock s’ha convertit ja en tot un referent a la ciutat de Sabadell. Des de la seva creació, han estat ja moltes les generacions que ens han visitat i acompanyat. I no és per menys, ja que la nostra ubicació privilegiada a l’Eix Macià, així com la nostra oferta en comerç, ens converteixen en un punt de trobada clau. Sigui com sigui, sabem que t’agrada visitar-nos. I això significa molt per a nosaltres.

Així mateix, volem que gaudeixis al màxim de les nostres noves instal·lacions. Com ja saps, el centre comercial ha renovat la seva imatge en els últims anys. Modernitzant tots els racons del nostre centre. L’objectiu és aportar més amplitud i visibilitat als nostres establiments per millorar la teva experiència amb nosaltres. Com sempre, respectant les mesures de salut!

Què pots trobar al Centre Comercial Paddock?

Moda i complements

Totes les teves botigues a la zona més comercial de Sabadell! Moda masculina i femenina. Botigues d’esport per a tota la familia. En definitiva, la millor moda de la ciutat concentrada en un sol espai.

Tecnologia i serveis

Connecta’t amb Paddock i troba tots els serveis que necessites. T’oferim un gran llistat de possibilitats per gaudir al màxim de la tecnologia als nostres comerços i zones genèriques del centre.

Restauració i alimentació

Després d’un dia de compres cal agafar forces. Per això a la nostra planta baixa podràs repostar i seguir agafant energia per a gaudir de la resta de la jornada.

Cura personal

Disposem d’un dels gimnasos més innovadors del panorama actual. Amb equipament premium i les quotes més exclusives del mercat. Ens agrada apostar pels serveis de benestar amb un preu assequible.