Skip to main content

El fitness més innovador

Aquesta tardor el Centre Comercial Paddock ha inaugurat un dels espais més esperats pels nostres visitants. Un lloc on sentir-te viu i apostar pels hàbits saludables van lligats de la mà. Efectivament, estem parlant de Synergym, el nou gimnàs del centre comercial. Una nova manera de gaudir de l’esport i del fitness més innovador gràcies a una gran varietat d’opcions.

Amb aquesta última inauguració, el Paddock amplia la seva oferta amb noves i temptadores opcions. Moda y complements, tecnologia i serveis, restauració i alimentació… I ara també cura personal. En definitiva, una vintena d’opcions que s’adapten a totes les teves necessitats. Siguin quins siguin els teus gustos, el Paddock s’adapta a tu i al que necessites.

Què és Synergym?

Synergym és una innovadora cadena de gimnasos que obre els 365 dies de l’any. El seu preu mensual inclou accés a totes les activitats i disposa d’instructors altament qualificats. Les seves instal·lacions compten amb l’última tecnologia del mercat del fitness proporcionant un entorn agradable a tots aquells que hi practiquen esport.

En poques paraules, Synergym és el teu nou club a Sabadell. Un gimnàs amb equipament premium i les quotes més competitives del mercat. T’ajudarà a aconseguir els teus objectius. I tot en un ambient familiar agradable i divertit. I a un preu molt assequible. Recorda els horaris!

  • Dillus a divendres: 06.00h – 23.00h
  • Dissabtes: 09.00h – 18.00h
  • Diumenges i festius: 09.00h – 14.00h

Les zones fitness més preparades

Synergym disposa de cinc zones fitness especialitzades per maximitzar el teu rendiment. Vols saber quines són? Fes un cop d’ull al que t’expliquem a continuació. I recorda que si vols saber-ne més, pots visitar les seves instal·lacions del Centre Comercial Paddock. Vine i informa’t!

STAMINA – Enfocada als teus entrenaments cardiovasculars.
POWER – Zona específica per treballar la força.
FUNCTIONAL – Espai dedicat a l’activitat HBX Boxing.
AGILITY – Body Pump, Body Balance, Pilates, Zumba, Gap, Yoga…
SPEED – Una autèntica experiència sobre rodes.