Skip to main content

Ja pots visitar-nos de nou al Centre Comercial Paddock!

A tots ens va agafar per sorpresa la situació que hem viscut en els últims mesos. Cap de nosaltres s’ho esperava i han estat setmanes on tots hem hagut de posar una mica de la nostra part per poder arribar fins aquí. Sigui com sigui, l’esforç conjunt ha valgut la pena i avui podem confirmar que el Paddock ha obert de nou les seves portes al públic. I com no podia ser d’una altra manera, volem celebrar-ho convidant-te a venir a gaudir dels nostres establiments. Tenim ganes de tornar-te a veure!

Respectem les mesures higièniques i sanitàries

El Paddock ha obert les seves portes preparat i equipat amb totes les mesures higièniques i de seguretat establertes per les autoritats. Quan ens visitis trobaràs cartells amb les indicacions corresponents i les normes que cal seguir.

Distanciament social. Recorda que és una de les normes més importants. Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres en tot moment.
Mascareta. El seu ús és obligatori en tot el centre. No oblidis que sense ella no podràs entrar al recinte.
Mesures higièniques. Trobaràs dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts del centre comercial.

Paddock et cuida

Des del Centre Comercial Paddock volem donar les gràcies a tot el personal sanitari que ha estat dia a dia esforçant-se i lluitant pel benestar de tots els ciutadans. Des d’aquí volem enviar-vos una forta abraçada i recordar-vos que estem i estarem al vostre costat. Així mateix, també volem agrair l’esforç que ha fet el conjunt de la societat, des dels més petits fins als més grans, per arribar fins aquí. Moltes gràcies a tots per fer possible que puguem tornar-nos a veure! A arribat el moment de recuperar el temps perdut i gaudir al màxim de les persones que ens envolten.

En aquest sentit, si obrim és perquè som totalment conscients de que estem preparats per fer-ho en les millors condicions. El més important per a nosaltres és la salut de tots aquells que ens visiten, i de tot l’equip de treballadors del centre comercial. És per això que volem cuidar-te més que mai. I per sobre de tot, volem que tornis a gaudir noves experiències al nostre costat. Plegats hem estat capaços d’arribar fins aquí i plegats arribarem també a la desitjada nova normalitat. Sigui com sigui, ha arribat el moment de gaudir de nou del Paddock. Tenim moltes ganes de veure’t!